Airco-eenheden

Airco Rotterdam

 

Aanvankelijk ontworpen om basiscomfort te verschaffen in gebouwen tijdens de zomer, werd airconditioning ontwikkeld door de gedurfde airconditioning-ingenieur, Willis steward Duvetric fixatie van kolommen lucht die omhoog snelden. Het accu systeem werd eerst gebouwd als een koelsysteem van twaalf bij twaalf blokken en later uitgebreid tot een koelsysteem van meer dan honderdvijftig uitlaten op een per blok.

Het luchtsysteem maakt gebruik van een temperatuurregeling die de luchtstroom over een bepaalde ruimte verspreidt. Dit systeem disc bekers lucht van buiten en door een ventilator.

De lucht wordt door filters geleid, waar het de afscheidingen van de baders en vervolgens de warmte moet verwijderen. Dit gebeurt draadloos of via een pijp. Ons eigen kleine stukje wereld is misschien niet de ideale plaats om airconditioning uit te vissen, maar het is zeker een praktische en nuttige toepassing voor grote metropolen.

Het Ac-systeem maakt gebruik van een koelcyclus en samengeperste lucht om de mensen een aangename temperatuur te bieden. Deze temperatuur wordt geregeld via een regelklep, die is aangesloten op een airconditioningsysteem. Er zijn ook aparte thermostaten in verschillende delen van het huis, waar de temperatuur van de lucht wordt geregeld naargelang de plaats waar deze is aangebracht. Mensen stellen de thermostaat meestal in op ongeveer twee uur, wat goed is voor mensen die naar hun werk reizen of ’s nachts.

Dit is een tijdbesparend apparaat. Zelfs in de zomer wijkt het af van de aanbeveling, omdat de temperatuur op de meeste plaatsen varieert van ’s morgens tot ’s avonds. Vooral omdat het daglicht vroeger komt. Dus staat iedereen van jongs af aan vastberaden op in plaats van in deze gemakkelijke levensstijl. Zelfs verkeersborden en andere grote metropolen hebben hun speciale temperatuur.

Soms schommelt de buitentemperatuur met meer dan vijftien graden. Dat is het moment waarop we de noodzaak voelen om alles onder controle te hebben. Zelfs in bedrijfspanden kunnen we er comfortabel mee zijn. Wij kunnen ons de grote handels- en bedrijfspanden niet voorstellen zonder airconditioning. De temperatuur schommelt niet echt, maar het is aan te bevelen om alles onder controle te houden, want de airconditioning is een onmisbaar accessoire in ons dagelijks leven.

Zelfs in die enorme commerciƫle en bedrijfsruimten, kunnen we verschillende douches puntig vinden. Gewoonlijk is het zo dat wanneer een paar leden van een team daar alleen naartoe gaan en een bad moeten nemen, de badkamer daardoor niet voor langere tijd kan worden gebruikt en dus als vestiaire wordt gebruikt. Een beetje ongewoon, maar wij zijn universeel.

Het comfort van het leven is een wortel van alles wat we hebben gemaakt. Voor ons is het gewone dagelijkse leven niets en wij hebben meer dan anderen behoefte aan comfort. Wij moeten onszelf en anderen ook comfort bieden. Dit is de reden waarom de markt steeds meer doorbraken in de technologie mogelijk maakt. Als we het individueel moeten doen, kunnen we de neiging hebben om in het begin iets te krijgen dat niet comfortabel is, maar al gauw niet meer.

De airconditioning units zijn airconditioning units, zelfs de airconditioning units kunnen en moeten de noodzakelijke accessoire van ons comfort zijn. Zelfs in de bouwconstructies zal voor ieder van ons een kleinigheid nuttig zijn.