De pod-arts

 

 

Podotherapeut Haarlem

Een paar jaar geleden, was ik op zoek op het internet en ik kwam podologie tegen. Nou, om de waarheid te zeggen, ik was niet echt op zoek naar podologie. Maar, achteraf gezien, had ik die term moeten lezen en uitzoeken wat het betekent. Ik begon te lezen en het was duidelijk voor mij dat Katie een podologie arts is. Ze is een interne geneeskunde arts. Ze gebruikt de natuurlijke methode van diagnose met een geavanceerde invalshoek. Daarom verwees ze me door naar de podologie.

Welnu, als de aard van de podologie wordt uitgelegd, vond ik het geen gemakkelijk gebied om uit te leggen. Het is een vakgebied dat “het tegenovergestelde is van wat we normaal in de medische wereld zien”. Het is iets waar ik zeer zelden vertrouwd mee zal zijn, omdat het me inhaalt nadat ik er genoeg heb rondgelopen. Laten we dus beginnen met de lastige kwestie van het behandelen van podologie als een vorm van geneeskunde.

Hoe verklaren we dan dat de podoloog de voornaamste bondgenoot is van het medische veld? Er is geen andere manier om te kijken naar een strijd die algemeen wordt genoemd op medisch gebied. Als iemand hulp van buitenaf nodig heeft, komt men naar de dokter omdat men een deskundige nodig heeft om hem te helpen. Dit is in alle opzichten de uitlaatklep van de medische instelling en het was een manier om hulp te bieden voor de medische aandoening waaraan de persoon leed.

De pod dokter is anders dan de medische gemeenschap. Eigenlijk onderzoekt zij niet de omstandigheden van een persoon op de grond voordat zij hem behandelt. Zij meet de druk en de druk van de gezondheid in het lichaam in namen ervoor te zorgen dat sheeyenlasty wordt gedaan. Bovendien zorgt zij ervoor dat de pijnconcentratie in een bepaald gebied wordt nagebootst. Bovendien vertrouwt zij op ijsvorming en polarisatieprocedures om het proces van echte genezing van de patiënt op gang te brengen.

Welnu, de discussies over een persoon die lijdt aan een echt slechte gezondheidstoestand is niet zo’n eenvoudige taak. Er zouden heel wat processen en technieken zijn om een individu in beroering te houden. Bovendien zijn er bepaalde pijnexperts of interventies die van geval tot geval moeten worden ontwikkeld. Toch snijdt de podoloog-arts al deze procedures aan ad oogst zijn enorme succespercentage. Het is zeker dat niet alle gevallen uiteindelijk onder haar zorg zullen blijven. Haar werkterrein is eindeloos, ze behandelt alle soorten kwalen. Met dit soort werk is de kans groot dat zij anderen helpt die deze ziekte hebben.

Wat me ook interesseert bij het surfen op Internet is dat er veel informatie wordt gegeven over de gezondheid van een persoon. Ik zou haar geschiedenis kunnen opdiepen en genoeg informatie kunnen verzamelen om me beter te voelen. Het is een zeer lonende zoektocht op het web. De volgende keer dat u denkt aan een bezoek aan een dokter, blijf dan weg van het podotherapiecentrum dat een paar stappen verderop ligt.