Gepersonaliseerd Gepersonaliseerd is Gepersonaliseerd

Pipe and drape

 

 

 

Over de pijp:

Pijp is een stof, gewoonlijk kleed-, weef-, rozet-, strook-, net- of weefstof om artikelen met aoveille-stiksels te vervaardigen. De belangrijkste commerciële toepassing ervan is het maken van aantrekkelijke wandtapijten, gordijnen, tapijten, en andere stoffen voor handwerk. Het kan ook optisch worden gebruikt, voor vergrootglazen, hoewel uit onze gegevens blijkt dat het onwaarschijnlijk is dat het voor dat doel wordt gebruikt.

Hoe groter de afmetingen van de materialen, hoe meer kosten voor elk stuk stof om het sterk te maken, hoe zwaarder de stof. De kosten van de lasten weerspiegelen echter de kwaliteit van het produkt, en het aantal voorwerpen dat aan het materiaal moet worden bevestigd, zodat het contrast tussen de weefgetallen van de buis over het algemeen niet zo groot is als men op een display zou zien.

Ramid weave, eenmaal gemaakt, is moeilijk in de machine te wassen, dus moet het worden besteld. Het is duidelijk dat het weefsel zeer delicaat is, zodat het aantal artikelen dat aan elk weefsel moet worden bevestigd, bepalend is voor de grootte van het weefsel en het aantal draden dat nodig is om die grootte te produceren. Hierdoor is het houtskoolwerk uiterst moeilijk om in de machine gewassen te worden.

Katoen is veruit de meest gebruikte weving in de textielproductie, ondanks wat de naam “millphone” lijkt te suggereren. Het wordt algemeen beschouwd als een uitstekende vulling voor accessoires stuk, maar het is niet bijzonder sterk wat scheur- en scheurvastheid betreft. Dit betekent uiteraard dat wordt gekozen voor een lagere weefmaat dan nodig zou zijn om het weefsel te verstoren. Een breder scala van wevingen kan worden verkregen door de diameter van de inslag te veranderen ten opzichte van de standaardmaat.

Riccar heeft een eigen systeem voor het afbinden van kettingdraden met een aantal hulpstukken. Deze aanhechtingen hebben weliswaar niet zoveel invloed op de kleur en de sterktegraad van het weefsel, maar maken het onredelijk om een productiegang op een kleiner aantal draden te organiseren. De scheringdraden bieden de mogelijkheid de garens met de hand aan elkaar te rijgen of te twijnknopen. Bij gebruik op een weefgetouwbord fungeren deze ook als drukontlastingssystemen aangezien de weefgetouwen geen grotere garens kunnen opnemen en de spanning kan worden aangepast aan de productievereisten.

Elke weving heeft zijn eigen kosten. De kosten van lappenstof zijn grotendeels afhankelijk van het aantal draden, hun kleur en de algemene kwaliteit. De kosten van elke lus bedragen ongeveer 60% van de totale kosten van het kledingstuk, aangezien rekening moet worden gehouden met de toeleveringsketen tussen de fabrikant en de eindgebruiker. De laatste 190 centimeter worden vervaardigd en verkocht op het verkooppunt van de fabriek. Dit betekent dat er zowel op de plaats van productie als op de plaats van aankoop afval is.

fabrieken zijn zeldzaam in deze zeer productieve industrie. De eigenschappen van het weefsel, de sterkte van de vezels en het handgevoel van het product zijn de criteria aan de hand waarvan de kosten per eenheid worden gemeten. Op het verkooppunt wordt deze informatie aan de klant verstrekt. Het karretje wordt vervolgens door een reeks handelaren door een distributiecentrum vervoerd, die het product doorverkopen aan detailhandelaren die er karretjes met hun eigen machines in opnemen. Magazijnen en verkooppunten zijn plaatsen waar een trolley kan worden gekocht.

Magazijnen en verkooppunten zijn geschikte plaatsen om grote hoeveelheden producten op te slaan.

Het is niet ongebruikelijk dat trolleys een postorder krijgen. Hierbij wordt een trolley met een opgetild frame op een dolly geplaatst en naar een adres verzonden.

Magazijnen en verkooppunten zijn ook handige locaties voor een klant om meer dan één pakket te kopen.