Gezonde Snack Ideeën

Beste babyvoeding

Onze focus bij Frootie is om onze klanten een gezonde keuze te bieden. Onze snackingrediënten worden zorgvuldig gekozen om onze klanten de beste smaak en kwaliteitsolie te bieden, terwijl elke snack de gezondste kleur heeft. Je kunt er zeker van zijn dat elke snack die we maken gezond en zorgvuldig bereid is.

Over babyhapjes hebben wij gezegd dat onze producten bestemd zijn voor mensen die zich in een stabiele fase van hun leven bevinden, waarin men kan beginnen met het proces van gewichtsverlies. Het probleem van zwaarlijvigheid treft niet alleen kinderen; volwassenen van elke leeftijd kunnen het moeilijk hebben en vermoeid raken als gevolg van overmatige calorie-inname. Supplementen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar om de nodige vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Op basis van de meest recente Dietary Guidelines for Americans en medisch georiënteerd onderzoek kiezen we voor snacks met weinig zout, suiker en vet en veel vezels en voedingsstoffen.

Wat baby’s in het bijzonder betreft, blijkt uit recente bevindingen dat deze leeftijdsgroep dagelijks veel meer calorieën nodig heeft dan andere leeftijdsgroepen. Ze hebben drie tot vijf keer per dag een tussendoortje nodig. Onze tussendoortjes bestaan uit vers fruit zoals bananen, appels, druiven, bosbessen en aardbeien, maar ook groenten zoals wortels, selderij, komkommer en tarwecrackers, die allemaal lekker zijn en weinig natrium bevatten. Voor de variatie kiezen we bekende merken als Cheerios, geroosterde haverzemelen, meergranencrackers, diverse volkorenwafels, fruit m&m’s, drop en popcorn.

Als je een voedselallergie hebt, is daar ook een remedie voor! Al onze snacks zijn van nature hypoallergeen, wat betekent dat je geen ernstige allergie hoeft te hebben om ervan te kunnen genieten. Je hebt geen melkproducten of soja, lactose, tarwe of maïs nodig, en ze zijn glutenvrij.

Hoe zit het met ons snoep? Dat is waar we opgewonden over raken. We houden van gewone oude gm. En onze s’meets komen in chocolade vorm, gratis natuurlijk. Om onze snoepjes te kiezen controleren we de houdbaarheidsdatum. Voor de zekerheid kiezen we er een zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, zonder toegevoegde suiker, en zonder fructose maïs siroop. Een goede vaste waarde is de Avocado S’meet, met mango, dadels, bananen en rozijnen. Yum!

Naast letten op koolhydraten, te veel koolhydraten eten en te veel uit eten gaan, is er nog meer om over na te denken als je een verantwoordelijke boodschappenman wilt worden. We maken een ernstige fout door alle ongezonde dingen in de mand te doen. Dat zouden we niet moeten doen. We moeten denken aan gezonde voeding, puur voedsel, en verse snacks, zoals fruit.

Gezonde snack-ideeën zijn er, en makkelijk te krijgen. Lees de etiketten op de buitenkant van de verpakkingen, en je zult zien wat we bedoelen. Lees de etiketten op de verpakkingen, en je zult zien wat we bedoelen. Er zijn sommige gm’s die niets met het product te maken hebben, maar als je de woorden “gedeeltelijk gehydrogeneerd” ziet, weet je dat dat voedsel niet gezond is. Kijk maar eens op de verpakkingen van de vlees- en zuiveltoelage en zie wat we bedoelen. Wij denken dat gm’s iets te maken hebben met de hoeveelheid gm’s in het product. Net als bij koemelk kunnen we de gm’s niet puur drinken, we kunnen er alleen ziek van worden of er van gaan vechten, maar we willen het wel eten. Je vraagt je af, “waarom tandpasta in een tandpasta?” Gm’s zitten in tonnen dingen die mensen als vanzelfsprekend beschouwen. Als je bijvoorbeeld in een restaurant eet, hoeveel kleuren zie je dan? Groen, blauw, paars, rood, geel, en vele andere kleuren. Moesten ze ons dat echt laten zien? We weten al bij welke kleuren gm’s passen, en het is een vergissing om het nog te serveren.

Gm’s zijn ook overal in ons dagelijks leven. Ze zitten in onze ontbijtgranen, in ons brood en in onze pasta’s, taarten, sandwiches en snack cakes. Probeer in ieder geval voedingsmiddelen met gm’s te vermijden en je zult versteld staan van het voedsel dat je als gezond kunt doorschuiven.

 

lees meer

Babyhapjes 4 maanden

Babyhapjes 5 maanden