Hoe eet je gezonder?

Voedingsadvies

Als u over een jaar of wat nog de kleren wilt kunnen dragen die u mooi vindt, dan moet u eens nadenken over gezonder eten, dat spreekt voor zich. Door te proberen gezonder te eten, bijvoorbeeld veel kleinere porties van je favoriete eten bij de maaltijd, kan en zal je gewicht verliezen. U moet waarschijnlijk ook gezonder gaan eten om u energie te geven voor het sporten.

Over het algemeen is gezond eten ongeveer 80% van de strijd. 20% is lichaamsbeweging. Ik weet nog dat ik vroeger enorme hoeveelheden junkfood at en maar een paar tussendoortjes per dag at. Ik leefde zowat op brood en melk, salades, gebak, wortelen en ik at zelfs ontbijtgranen. Nu ik wat fitter ben, kan ik boodschappen doen en zelfs een paar tussendoortjes nemen. Je moet alleen voorzichtig zijn met hoe je het aanpakt.

Als u de tijd neemt om uw maaltijden voor de week te plannen, zal dat u nog meer helpen, heel veel. Het plannen van maaltijden is de eerste cruciale stap, de tweede is het eten van deze voedingsmiddelen op het juiste moment. Calorieën binnenkrijgen zonder ze te verbranden is nog steeds slecht, zelfs met lichaamsbeweging. Als je gewoon begint met gezonder voedsel te eten en de calorieën overlaat om te sporten, zul je je taille zien afnemen.

Het belangrijkste om beter te eten en gezonder te worden is wanneer je eet. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Vaak eten houdt je stofwisseling hoog en je bloedsuiker op peil. Het ontbijt moet bestaan uit zeer caloriearme, maar vullende voedingsmiddelen zoals fruit, volle granen, magere kazen of magere yoghurt. Probeer voedsel met veel vet en suiker te vermijden. Fruit uit blik komt in me op, het heeft die heerlijke suikerachtige smaak en het is erg arm aan voedingsstoffen, eet ALLEEN vers en heel fruit van de bomen. Gewone yoghurt is ook een goede keuze. Denk eraan dat je je niet laat meeslepen met yoghurt, eet minstens 2 porties. Sommige studies beweren dat ’s avonds eten ervoor zorgt dat je meer eet en ongezonder bent dan wanneer je het overdag zou hebben gegeten. Probeer hongergevoelens dus te vermijden en vervang ’s avonds snacken of eten door goede gezonde vaste voeding.

Het is een goed idee om wat noten op je crackers te doen of op je salade of bovenop je yoghurt of in je ontbijtgranen. Noten zijn goed voor je hart en je zou er dagelijks wat van moeten eten, samen met groenten voor een goed uitgebalanceerd dieet, vooral als je wilt afvallen. Het is veel beter om je eiwitten uit noten te halen dan uit stukken vlees.

Oefening, oefening, oefening. U moet dit 5 keer per week doen gedurende 30 minuten tot 1 uur. Gewicht training is een zeer goede manier om snel vet te verminderen, u zult niet alleen gewicht verliezen maar u zult ook een slanker, slanker lichaam krijgen. Ik denk dat het beste voordeel is dat je een kleinere taille lijn zal hebben.

Dus, daar heb je het, 10 eenvoudige eenvoudige veranderingen die je kunt doen en die je in een mum van tijd gezonder en slanker maken.

Kijk eens lang in de spiegel, concentreer u goed op de probleemzones, en schrik niet als u geen verschil ziet, de weegschaal zegt het niet altijd. Veel geluk in je zoektocht om in de vorm te komen die je wilt en verdient. Ten eerste, beslis hoeveel gewicht u wilt verliezen. Kies uw methode om het gewicht snel te verliezen. Kijk goed en lang in de spiegel. Beslis dat je actie gaat ondernemen en hou je eraan.

Geef niet op, het kost tijd. Zoek steun, of het nu van een vriend is of van je familie. Wees sterk en concentreer je op je plan, laat de negativiteit niet op je afkomen, je hebt dit. Probeer je eetlust te overwinnen, verminder de hoeveelheid lege calorieën die je binnenkrijgt. Krijg controle over je calorie-inname, en verminder vetrijke voeding. Lichaamsbeweging is de beste manier om calorieën te verbranden en het metabolisme te verhogen.

Schrijf op hoe je je voelt. Als je je verveelt of ongelukkig bent, zoek dan een leuke activiteit uit waar je de tijd voor kunt nemen, al is het maar een wandelingetje maken. Kijk naar een aantal van uw goede punten die u tot nu toe hebt bereikt Schrijf de dingen op die je eet en waarvan je weet dat ze niet goed voor je zijn. Maak een lijst van de voedingsadviezen die u niet helpen uw gewichtsverlies doelen te bereiken. Verwijder ze uit je voorraadkast, je Werk voorraadkast, zodat de ongewenste verleidingen zullen stoppen.

 

Lees meer

herbalife