Hoe maak je je eigen “verse

Babyhapjes

 

Snacks voor een baby van vier maanden kunnen bestaan uit handgekleurde of kleurige fruitvakanties, zoals appelschijfjes, sinaasappels, bosbessenmayo’s, een verscheidenheid aan verse koemelkproducten, of een door de dokter aanbevolen product zoals babyrijst. Verscheidene van deze snacks omvatten biologische voedingsmiddelen, zodat ze vrij zijn van bestrijdingsmiddelen, en ze kunnen lokaal geproduceerd zijn. Biologisch voedsel is waarschijnlijk de beste keuze, omdat het de minste kans op chemische verontreiniging geeft.

Andere lekkere snacks zijn biologisch gedroogd fruit, biologische rauwe noten en zaden, biologische chocolade of veganistische chocolade traktaties. Biologisch voedsel is vrij van hormonen en antibiotica, en heeft een hogere voedingswaarde dan met pesticiden behandeld voedsel.

Houd er wel rekening mee dat allergieën per persoon kunnen verschillen. Daarom kan het nodig zijn om verschillende soorten te proberen en te kijken of je baby het verdraagt.

Vacuüm verpakte snacks zijn handig en gemakkelijk: Kraft heeft een vacuüm verpakte snack te koop die meer dan een jaar houdbaar is. De vacuüm verpakte snack is vacuüm verzegeld en bestaat uit gedroogde haver, amandelen, fruit chocolade chips, en een balsamico azijn en balsamico suiker mengsel. De hele snack wordt onder druk bewaard. Kraft geeft u een aantal receptkeuzes voor onder druk gedroogd voedsel.

Veganistische snacks zijn te koop in elke natuurvoedingswinkel. De eenvoudigste manier om ze te vinden is het aan een lacterende voedingsdeskundige te vragen. Zij kunnen u doorverwijzen naar een bron bij u in de buurt die u de producten kan leveren die u nodig hebt voor gedroogde voedselopslag onder druk.

De strijd met zuivel verliezen is niet zozeer een strijd als wel een dilemma. Je kunt de uitdaging aangaan en jezelf onderwijzen. Uw gezondheid hangt ervan af. kwalificeer bronnen voor de opslag van gedroogde voeding onder druk. gedroogde voeding onder druk heeft een lange houdbaarheid. de functie ervan is als een kant-en-klaar, handig en gezond tussendoortje. kwalificeer ingrediënten: gist, tarwekiemen, tarwemeel, boekweit, wortelen, maïs, soja, sesam, vanille en zout. Voedingsstoffen in gedroogd voedsel zijn zeer stabiel en kunnen gemakkelijk onder droge omstandigheden in een vacuüm worden bewaard. U kunt ze zowel thuis als in uw acres bewaren.

Aardappelchips zijn een ander lekker tussendoortje. Ze zijn goed voor je als je de chips kunt accepteren. Ze zijn goed in kleine hoeveelheden en worden niet ranzig. Bedenk wel dat aardappelchips heel snel bederven. Ook dat is een probleem. Ze zitten vol met natrium. Als u de chips vacuüm kunt verpakken, bewaar ze dan hygiënisch in een luchtdichte bak. Laat ze niet in een kast staan; gooi ze onmiddellijk weg. Vervang ze door verse chips. Eén waarschuwing over aardappelchips: vermijd de gezouten varianten. Vermijd ook de gebakken chips. Deze zijn blootgesteld aan fosforzuur wat het verouderingsproces versnelt.

Krakelingen – gemaakt van tarwe of gerst (laat de thuiskrakelingen certificeren – vraag bij de staat naar een lijst van gecertificeerde biologische tarwevelden in uw omgeving) bevatten tarwegluten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. De snelste manier om de gluten te elimineren is door de krakelingen te eten als ze oud zijn. Er zijn slechts 7 ingrediënten nodig om een portie pretzels te maken. Dit is een kans om een nieuwe set slecht gebakken “vers gebakken” pretzels uit de winkel te kopen. Hoe dan ook, je bent beter af nadat je de verandering hebt gemaakt

Kaascrackers van ongepasteuriseerde melk bevatten een zuivelingrediënt dat wei-eiwit heet. Wei-eiwit verdient de voorkeur boven de meeste andere producten op basis van melk, vooral kaas. Wei-eiwit wordt snel verteerd en opgenomen in het lichaam, en vergt weinig inspanning. Het is niet moeilijk om je eigen “vers smakende” kaascrackers te maken en je kunt er veel minder kopen dan de op de markt verkrijgbare crackers in je plaatselijke natuurvoedingswinkel, die hyperzuur zijn en een hoog fructosegehalte aan maïssiroop en conserveringsmiddelen bevatten.

Lees meer:

Groentehapje baby