Hoe ontmoet je je zielsverwant?

Elopement

 

 

 

Het komt in verschillende vormen. Het kan een lange rit van de ene plaats naar de andere zijn, een bezoek aan een onbekende hotspot, naar een vreemde stad gaan, of zelfs iemand in een bus ontmoeten die je niet durft uit te vragen. Dit zijn allemaal manieren om mensen te ontmoeten met de nadruk op het ontmoeten van de ouders. De meeste van deze ontmoetingen worden regelmatig gepland en georganiseerd. De man plant het meestal met de broer of vader van de vrouw. Na de ontmoeting wordt het verhaal meestal opgepikt door de media en wordt het koppel voorgesteld.

In sommige culturen heeft het meisje geen idee of de ouders haar al dan niet zullen aanvaarden. Het is de taak van de man om naar de bijeenkomst te gaan en de familie te overtuigen. In andere culturen wordt het paar uitgenodigd, maar is er geen garantie dat de ouders hen zullen aanvaarden. In veel traditionele culturen werden de ouders vaak wel uitgenodigd, maar moesten zij hun eigen vrienden meebrengen. Van hen werd ook verwacht dat zij de nichtjes en zonen van hun dochter uitkozen.

In het Verenigd Koninkrijk nodigden de ouders van een ongetrouwd stel hen uit voor een ontmoeting. Maar zij waren streng tegenover de maatschappij. Zij ontmoetten elkaar onder geen enkele omstandigheid en zeker niet bij hun dochters of echtgenotes thuis. Er zijn vele redenen waarom de maatschappij een zeer vaste opvatting heeft over het begrip huwelijk. Enkele veel voorkomende redenen zijn het behoud van de eer van de eerste familie, traditie en de angst dat het vreemd en uit de toon valt voor meisjes om hun ouders ten huwelijk te vragen. Voor vrouwen is hun gedrag na het huwelijk bepalend voor de vraag of zij de rest van hun leven thuis zullen blijven wonen of zullen gaan samenwonen. Er is altijd de hoop dat de ouders van de vrouw hun dochter een aanzoek zullen doen en haar de vreugde van een gelukkig huwelijk zullen schenken; een bijna onbereikbare droom in het Rusland van vandaag.

Er zijn twee manieren om je Elopements partner te ontmoeten: sociaal en het is zeer streng verboden voor de vrouw om de man te vragen of hij een vriendin heeft. Als je er echter van uitgaat dat de vrouw met wie je omgaat perfect akkoord gaat met het idee van een langdurige verbintenis en een huwelijk, dan is de man onder druk zetten om zijn liefde voor haar te verklaren geen optie. Wat de meeste vrouwen uiteindelijk doen, is een beeld geven van iemand bij wie ze willen zijn, in plaats van trouw te zijn aan zichzelf en samen te willen zijn met iemand die gelooft in de oppervlakkige relatie. Oekraïne is dan ook geen gemakkelijke plaats om zielsverwanten te vinden, noch is het een griezelige plek om er een te regelen.

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte partner, probeer dan verder te gaan dan de normale zoektocht. Geef meer aandacht aan het fysieke en aan zijn mening. Ze zijn echt belangrijk voor u, vertel zijn vrienden, uit te werken voor hem en er altijd hot. Vertel Elopements vriend ook dat je op zoek bent naar iemand om je leven mee door te brengen. Hij is niet de enige man in de wereld maar aardig, zorgzaam en begripvol zijn zal je zeker veel punten opleveren.

Helaas, dit zijn de enige zinnen die je uit zult begrijpen. De eigenlijke reden waarom je een partner zoekt is omdat je zielsverwant op zoek is naar jou. Blijkbaar is niet zijn fysieke verschijning, carrière en intelligentie het belangrijkste criterium, maar wel een grote liefde voor jou. In Oekraïne wordt matchmaking gedaan door deskundige psychologen. De psychologen werken met een groot aantal paren, maar van dezelfde paren, van beide kanten, selecteren zij degenen van wie zij denken dat ze compatibel zijn.

Ze voegen u samen op verschillende websites en gebruiken een website-conferentiesysteem om een aantal ontmoetingen te regelen in het Cloisternos park bij Odessa. Tijdens deze bijeenkomsten, praten ze alleen over uw tekenen en symptomen, uw familie achtergrond, uw waarden, uw wensen en, natuurlijk, je verleden relatie. Tijdens deze bijeenkomsten, zult u begrijpen waarom je nooit een slachtoffer van de liefde, maar je waren altijd dwalen.

Je moet een groot voordeel hebben in je lijst van zielsverwanten en je moet heel voorzichtig zijn met de lijst van je zielsverwanten.

Tijdens het interview wordt u niet verondersteld te praten over u slechts een eenvoudig quotiënt bent, u mag niet zeggen wat u werkelijk wilt in uw leven. De psycholoog houdt een lijst bij van mensen die zo perfect voor elkaar leken en zoveel overeenkomsten in dezelfde algemene beschrijving. U hoeft het niet precies te weten, wat is het belangrijkste doel van deze bijeenkomst is om u te voorzien van de lijsten van mensen die vergelijkbaar zijn met u en hebben een vergelijkbare levenssituatie.

lees meer: